Nuffnang Ads

Merarik di Apesal.com

Tips berfacebook

Assalamualaikum,

Sepertimana yang kita tahu, facebook telah menjadi medium komunikasi yang popular sekarang. Agak janggal kalau seseorang tu x de akaun facebook.

Disini saya sertakan tips berfacebook / Facebook Tips


Jadi, macam mana? Setuju atau x? Komen kat bawah ni, no tips mana yang korang setuju....

*1 more day to go the test... what test? here, so tengah prepare and busy... tu post pendek je...
*nk tengok game untuk nenek - nenek? sini

8 comments:

  1. aku on fesbuk sbb nk borak2 ngn kwn2 aku. update status dh mls dh.

    aku setuju smua. hehe.

    ReplyDelete
  2. jangan like status sendiri..

    annoying sangat

    main farmville tu x setuju.. best ok? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. like status sendiri..... mmg x de modal la... better status tu no one like rather than "You like this" hahaha~

      farmville best ke? hehehe. x penah try main....

      Delete
  3. Fb hanya utk masa senggang jerr.. pastikan masak dlu sblum berFB.. ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... over la kalau main FB sampai x ingat tugas n tanggungjawab...

      Delete
  4. hahahaha sorry akak DAH XDE FB :D lebih selesa ngan blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai gak yang deactivate fb...sbb boring..

      Delete

Komen dan tinggalkan jejak kat sini, nnt saya singgah. :)